23.08.2007 г., 11:51 ч.

Ден в мечти 

  Поезия
864 0 7
Целуни ме с лъчите на топлото утро,
оцветили в червено небето.
Прегърни ме с мъглата ефирна и бяла.
Прегърни ме дълбоко, в сърцето.

Погали ме с дъха на безшумния вятър,
разпиляващ игриво косите.
Намокри ме с росата на свежи поляни.
Намокри ме в сълзи от очите.

Опари ме с жарта на горещото слънце,
застояло се гордо в зенита.
Охлади ме с дъжда след изгарящо пладне.
Охлади ме в страстта дяволита.

Потопи ме във залеза бавно угасващ.
Потопи ме, до мене заплувай.
Нарани ме със острия сърп на Луната.
Нарани ме! Не спирай! Целувай!

© Джейд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??