Под телата ни
нощта медитира,
облаците се протягат
да достигнат изгревната риза,
а Слънцето, голо и разрошено
ни врачува в полусън.
Трескаво всеки търси
своята идентичност.
Нас това не ни вълнува -
само по гривни навлизаме
зрелищно в деня.
© Десислава Атанасова Всички права запазени