Празнуваме денят на Независимостта,
но от нас нищо не зависи.
Тъжно е, че сме малки в света,
макар че според старите летописи
велика сила някога сме били
и на славянството книги сме дарили.
Но днес законът на джунглата гласи:
"Малкият от големите не може да се спаси."
© Георги Всички права запазени