5.09.2023 г., 8:18 ч.

Депресивно 

  Поезия » Хумористична
184 0 0

Мъгла и дъжд- отново си е есен.

Листата капят-класика е пълна.

Депресията си нахлува с песен,

а нямам хапче да погълна.

 

Усещам в мене дискомфорт.

Направо съм пихтия.

А уж почивам на курорт,

от грижите се крия.

 

Жена, деца, познати, близки

въртят се покрай мен.

Аз пия водка, джин, уиски,

а зле съм всеки ден.

 

Дали дъждът или мъглата

виновни за това са,

или, че пръснах аз парата

от теглената каса?

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??