Срещнах те съвсем случайно,
блясък в очите ти открих,
може да е банално,
вратичка към сърцето ти намерих.
Влязох и си открих местенце,
изгубен рай блесна в очите ми,
в него живее едно детенце,
което остана в съзнанието ми.
Доброта и любов ми дарява,
но дали го заслужавам...
Сърцето ми го оценява
и да съм до него продължавам.
© Александра Николова Всички права запазени