Копринените облаци
розови са от памук.
С медените кошници
плетат си топличък кожух.
Копринени възглавнички
люлеят ни за здраве и за сън.
Със свойте млечни канички
наливат мляко с нежен звън.
Пухени целувчици
правят захарно петле.
Във свойте тънки кръпчици
приютяват мъничко врабче.
Детските усмивчици
са най-вълшебният ни дар.
Винаги обичани,
те са на живота вечен господар.
© Милена Йорданова Всички права запазени
Поздрав и прегръдка!!!