Детският космос е кристал отразяващ лъчи.
Малко или много нещо се чупи, когато
времето се отрази, а кристалът е крехък,
трябва да се пази. Детето на всеки грешник
ще прости, ако можеше да не пораствам.
Всичко детско скрито в мен е щастието,
което стискам и пазя, за да не изгубя себе си,
защото детето не знае що е грозното пате,
за него всички са красиви лебеди,
докато не порасне.