В сърцата ни си ти, Девети май!
Фашизмът в Европа беше сразен!
На тирана дойде заслужен край!
На победата туй бе славният ден!
Настъпи тъй жадуваният мир,
милиони невинни убити бяха,
дойде време, когато най-подир
глобалните конфликти спряха!
Европа повече войни не желае,
тя иска да спре насилието в нея!
Стига веч убити, за които се ридае,
нека на мирен континент да живея!
© Георги Всички права запазени