В утрин свежа, хладна
посрещам новий ден.
Душа за идеал е жадна -
слънцето ще се усмихне и на мен..
Ще се усмихне и ще ме погали,
и ще си спомня на розата аромата.
И напразно не сме живяли,
щом в живота ни я има красотата.
© Георги Всички права запазени
и ще си спомня на розата аромата.
И напразно не сме живяли,
щом в живота ни я има красотата."