6.07.2016 г., 17:07 ч.

Девойка 4 

  Поезия » Любовна
303 0 0

Сред хиляди мечти

най-прекрасна си ти.

Делят ни сякаш океани,

но не ще забравя очи засмяни.

 

И когато гледам сини небеса,

сякаш милвам твоята коса.

И когато розата цъфти,

аз си мисля:"Туй си ти!"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??