Простотата наа избора не задължава
с прозрачността на решението...
избираш, за да не стоиш
в безтегловност...
или се носиш по течението,
за да не избираш...
простотата на избора
не прогонва свободата
но спонтанността,
стига да я пожелаеш.
© Мария Всички права запазени