Дълго си мислех, че става от мене поет!
Думите плетох като копанарин кошници и ходех напет.
Със сложни герои римувах вселената.
Рисувах на Слънцето китни премени.
Мислех, че съм достигнал на Байрон поемите.
............................................................................................
Веднъж пред много народ ме изкараха.
Извадих си листа, наежих се, готов да ги смая.
После зачетох!!!!!!!!...
- Има ли в залата доктор? - провикна се някой.
Зашумяха хората. Аз пък спрях недоволен.
- Утре - при мен в кабинета. Важно е! - прошепна ми слушателя доктор.
..............................................................................................
Отидох уплашен.
Преминах си прегледа стриктно.
Получих си диагнозата, описана с пълна анализа.
Гласеше - «СЛАБ ПОЕТ»!...
«Лечение - МУЗОДИАЛИЗА»
© Георги Колев Всички права запазени
Бързо възтановяване значи!