ДИАНА
Често ме сравняват с Диана,
богинята славна на Лова.
Аз знам, че съм един път Ана,
искам мъжки сърца да ловя.
Защо ми са толкова много?!
Всъщност ми стига само едно
за мене на всичко готово,
така мило, горещо, добро.
Опънала здраво тетива
в този миг ще изпратя стрела.
Не стой! Младостта си отива.
Тръгвай бързо! При мене ела!
© Анка Келешева Всички права запазени
Само така!!!