Диетата на моята любима
ще я тормози цяла зима,
няма бонбони, шоколади
и разните му там наслади.
Салата всеки ден я чака -
зеле, моркови и ряпа,
в събота мъничко ориз
със магданоз и керевиз.
Сокчета ще пие на корем,
ябълки ще хрупа всеки ден
и така, докат изпосталее,
та всичко на нея да се вее.
Лятото ще припка по бикини,
да я зарадвам с нови рими.
© Аластор Всички права запазени