В "творбата" има продуктово позициониране
Походка от типа "къде си тръгнала, бе, моме?",
усмивка - Пиърс Броснан ряпа да яде,
кола със сто и няколко си коня
и грива от къдрици до... немай къде.
И тяло имаш, е не чак атлетично,
но погледите сбира като на "петте кьошета".
Да хукна подир теб? Не е прилично,
пък и изневярата е авторикошетна.
О, май аз уцелих джакпота тази вечер!
Добре! Води ме към небето или... във "Дилайт"!
Като гугутки ще сме там във сепарето,
харесва ми дъха ти на коняк и Боро - лайт.
© Даниела Всички права запазени