ДИЛЕТАНТ С ТАЛАНТ
Три броя мъдреци и даже
един изрепчил се талант,
май заради липса на фантазия
нарекоха го дилетант.
Възгордя се милият със титлата,
взаимства, пише и твори,
напишква се, дори когато
стихът наум не му върви.
Талант е, драги, дилетанта,
поет, писател, душевед,
щом за шефа си написа,
най-мазния сонет.
© Лордли Милордов Всички права запазени