Тази вечер не искам любовни слова,
идвай при мен мълчаливо в нощта,
с целувки обхождай горещо плътта,
покорявай ме, като вълк, хванал сърна.
Нека е дива и луда нашата страст,
дрехите скъсай ги без срам и с власт,
робиня любовна ще ти стана сама,
с целувки запушвай мойта уста.
Накарай ме да те искам в моите недра...
да викам твоето име от нестихваща страст.
Задръжки морални ще изхвърлим в нощта.
Нека сме грешни!.. И какво от това!?
С устни по теб ще оставям следи,
моли ме за още,не спирай дори и за миг,
Твоята огнена мощ на мен подари,
ще взривиме нощта, щом и двама горим.
В зората притихнали, мили, добри,
после нека заедно сладко заспим,
а когато с целувки събудиш ме ти,
любовна тигрица в мен пак пробуди.
© Пламена Владимирова Всички права запазени