Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Любо либи мойта Люба
аз видях ги по Ютуба.
Веч не либя мойта Люба,
аз залибих вече Любо
Любо всичко е за мен,
щото станах джендър мен.
Как се либим - аз си зная.
И не казвам, и си трая,
Но любов това е мъжка,
всеки има дълга дръжка.
Просто си го представете,
или в туба погледнете.
Ний напук на мойта Люба
снимахме се за Ютуба.
Автор: ПИ
© Пламен Иванов - ПИ Всички права запазени