Днес не казвам
,,Обичам",
не шептя ,,Ще ти простя"...
След 13 години пазя
онова сърце,
което ми е първият подарък от теб.
Не, не онова,
което изтласква в тялото ти кръвта,
а онова,
пълно с вода
и с цветни топчета.
Днес не гледам назад,
не гледам напред –
гледам само в себе си...
а виждам теб.
© Виолета Веселинова - Ил Всички права запазени