Днес летя от радост във сърцето
случи се жена и мене да обича
тя откри във мен детето и момчето
аз обичам я, а тя пък ми се врича
Днес открих това, което прави всеки мъж щастлив
... истинска жена да ме обича и желае
нямам други по-велики цели във живота уродлив
вече аз не съм живял напразно, някой ме мечтае
Днес откривам любовта в жената
която преоткривам все отново и отново
искам я навеки във душата си голяма
аз я обичам... тя е част от мен в сърцето
© Борислав тодоров Всички права запазени