Днес спах като птичка във клетка
покрита от нощ направена с плат...
Днес спах но щом се събудих,
отново разбрах че сънят ми е грешен.
Изплетен от страх... Споделих го,
споделих го със вас! Разказах на всички
за него. Но никой в нощта ми самотна
не отговори. Защо ли, не знам?
Болката моя оставят самотна...
Живот на слепец, самотник но с вяра...
Вярващ че светлината ще победи, тъмнината.
А дали е така? Аз не смея да кажа.
Днес спах, но дали го сънувах!?
© Ангел Всички права запазени