Закусвам
пържен вятър
с глухата Надежда...
На обед
блудствам
с обещанията голи...
Вечерям сам...
от празната паница
на тъжната реалност.
Заспивам гладен
сред чаршафите
на Самосъжалението...
„Лека нощ!"
До следващото
утро...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени
Поздравления!