До края
Преминат ли
възбудата,
сластта, страстта,
екстазът,
унасям се
отново влюбено,
във твоите
виражи.
Обменям мисли
с другите,
шегувам се и
споря.
Спортувам,
слушам музика.
Без теб животът
не е
невъзможен.
Опитвах се
да те изтрия,
но ти си тъй
невидима!
И онзи сън
е истина!
До края с теб
ще пишем
стихове.
© Иван Бърдаров 2016. Всички права запазени.
© Иван Бърдаров Всички права запазени