13.09.2012 г., 20:24 ч.

До лудост сме влюбени 

  Поезия » Любовна
711 0 0

Лудост знам това е,
ти си там, а аз съм тук...
И си говорим вече много време,
и си имаме доверие един на друг!

 

Лудост е... знам го,
но не ме интересува това,
душата ми се нуждае
да хване твойта ръка!

 

На 500 км си ти от мене, нали?
Като се срещнем по средата,
няма да има кавги!

 

И ти си луд като мен,
тръгваш, без да те интересува...
И аз знам -
тази любов истинска съществува!

 

До болка различни сме,
до лудост сме влюбени,
от радост усмихнати,
малко странно май ви звучи!?
От радост усмихнати,
до лудост сме влюбени,
до болка различни сме,
но няма кой да ни раздели!!!

© Христина Юлианова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??