15.07.2024 г., 7:17 ч.

До тук 

  Поезия » Любовна
207 0 0

До тук

 

Не ме обичаш! Просто си иди!

За любовта ти няма да се моля!

В сърцето пламъкът ще догори!

Просто си тръгни по твоя воля!

 

Ти знаеш-няма да се променя!

Бохем съм и такъв ще си отида!

А можех с друга аз да те сменя!

Но исках пак до мене да те видя!

 

Обичах те! Свидетел ми е Бог!

Но ти уби и любовта във мене!

А тя не е хазарт! Не е залог!

От теб не може никой да я вземе!

 

Понякога умира даже тя!

Тогава и сърцето ти умира!

Но щом веднъж си тръгне любовта

душата пак ще търси да намира

 

забравена от някого любов!

А тя дори дълбоко да е скрита

ще дойде със надежда, с благослов!

Сама,желана, още не открита!

 

14.07.2024 г.

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??