До утре, казваш…
А кога е то?
С настъпването на новия ден?
Или на новия живот…
след прераждането?
Не искам утре!
Аз съм днес!
До утре има цяла нощ…
Или цяла вечност…
Зависи от това, кога ще се събудиш...
© Ангелина Стойчева Всички права запазени