Попаднах най- случайно в този сайт
след дълго лутане… във виртуалното пространство.
Не помня кой ми каза, как?
Помислих си: „ Какво пък,
не съм поет, но нека някой ме чете.”
И нека дам живот на моите куплети.
Защото непризнатите „поети” от суетност
понякога… завинаги мълчат,
или остават неразбрани.
Не знаех никой тук,
не знаех и къде попадам.
Но вече убедена съм,
че има като мен души,
които чувстват и мечтаят.
И чувствата, които ги вълнуват,
изливат тук на свобода.
А аз щастлива съм от факта,
че станах само малка част от тях .
И с някои от тях аз лично се познавам.
Благодаря Ви, Откровенци!
NG/nnn
© Нели Всички права запазени