3.11.2012 г., 11:28 ч.

Добре дошла 

  Поезия » Любовна
637 1 1

Ела, любов! Но нека ти е за последно.

Остаряла съм за твоите игри.

Или пък, може би, прогледнах

и вече ме е страх да ме боли.

Но ти ела, ела ми за последно.

Ще ти застеля своето легло,

а аз на стола кротко ще приседна.

Ще си говорим за "каквото е било".

Нали обичаш кратките ни срещи

и думите, които не изричаме...

Ела, любов, ела ми за последно.

И нека тази нощ поне да се обичаме!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??