Сърцето ти, отново срещу моето,
в прегръдка.
Понасяме се пияни, търсещи близостта на един друг.
Потъваме в момента.
Къде ли ще ни отведе новото начало.
Ще се сближим и свържем повече
може би това...
Пияни от щастие,
защото ти разбра, че ценната частица
съм аз сега.
Различната и се върна.
Задръж ме, не ме губи,
почувствай това, което ти давам,
ласката и любовта ми!
След допира ù не можеш да си същия,
защото точно тя те промени.
И любовта,
това е Тя сега,
това нещо между нас,
то ни свързва.
Дълбока връзка
има помежду ни,
дори да не разбираме реално това.
Всяко нещо
идва си и отива,
но спомените ще си останат
просто там, за да ни напомнят
за любовта.
Добре дошъл сега!
© Въображение Всички права запазени