Вгледай се в човека отсреща,
виж вътре в отражението на
сърцето му теб и разбери,
че и той е добър човек!
Не обвинявай непознатия.
Не знаеш страданията му.
Опознай го и му кажи,
че и той е добър човек!
Всички правим грешки,
понякога и подхождаме със зло,
но нека не забравяме,
че сърцето ни е добро!
© Пламена Райчева Всички права запазени