Добро създание
Денят в който те видях
съблякох верността си и облякох грях
от мислите за тебе исках да избягам
да съм безпаметна до днес и не успявам
Бягах - как се спънах не разбрах
дори на колене и цялата във прах
БОЖЕ помогни ми да не прося
с мълчание греха си аз да нося
Помогни на него да избяга надалече
всичко в мен крещи от болка вече
бях добро създание
защо сега съм висша форма на страдание
© Богдана Всички права запазени