Пясъкът следи след мен рисува,
вълните махат с белите крила,
морето бляскаво танцува,
стопява се и последната звезда.
Облаче със слънцето се заиграва,
самотно е сред синьото небе.
Тишина във миг настава,
дори и вятърът желае да замре.
Очи отваряш, светът застива
и чака да изгрееш ти,
с усмивка лежерна и сънлива,
с надежда сънят да продължи.
Потъвам в очите кадифени,
давя се във устните кат мак,
спускат се ръцете устремени,
изгубвам се във теб и пак, и пак, и пак.
© Никой Нищо Всички права запазени