Добро утро, приятелю!
Желая ти море от светлина,
светеща в душата ти щастливо.
И една усмивка в утринта,
галеща очите ти игриво.
Две крила от пролетна дъга,
за да литнеш волно към мечтите.
И искрица жива топлина,
да пулсира нежно във гърдите.
Дочка Георгиева
© Дочка Г Всички права запазени