16.03.2008 г., 15:14 ч.

Добрутру! :) 

  Поезия » Хумористична
1094 0 10

               Посветено, с усмивка...

 

 

Звъни часовникът,
звъниии, звъниии,
а някой още спи ли, спиии...
Заспали мигове
във себе си стаил...
Надигна се - миг-два,
да каже: Дааа.
И хайде пак - обърна се
на другата страна...
И пак захърка - за да не обърка...
той играта... и да смени
един от двата... щата.
Надигна се, кога ли?! Ам...
след пладне,
че на стомаха му
е нещо... гладно.
И слънцето, когато
вече ще захожда...
Добрутру! В шестнайсет... Рече го...
Да му се не знай!
То добър вечер станало е... вече!

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??