Мислиш, че си със предимство
за градините на Ева,
нещо като гратис личност
на разгулните вечери.
Слушай, мистър Лук Вселена,
млада съм, не съм зелена -
в любовта предимство няма,
има равен шанс за двама.
Аз не съм Мис Турбо Свят,
нямам грам бижута уникат,
липсват ми перфектните размери,
от онези, дето все ги мерите.
Обикновена съм и не блестя,
но мразя и на сцени да въртя бедра,
да се разхождам с номер на ръка,
мерси, като каишка на врата.
Играеш с чувствата на пасианс,
зеленоок магьоснико със секси глас
и мислиш, че си златният ми шанс.
Грешиш!
Шестицата от тотото съм АЗ.
© Ивон Всички права запазени
има равен шанс за двама"
БРАВО! Ти си невероятна.Нямаше ме и сега чета и се кефя.БЛАГОДАРЯ ТИ!