Много са чувствителните хора,
само малка скоба да отворим,
докачливите не влизат в сбора,
но пък се натрапват във разбора.
Тъй защото всички докачливи
мислят си че храстите бодливи
никнат по света да ги закачват
лично тях и бързат да изграчат.
Що така са, сигурно си знаят,
чекнат ли се себе си да смаят,
а чувствителните уважение
заслужават, без съмнение.
© Диди Генова Всички права запазени