21.07.2016 г., 21:21 ч.

Докато сърцето бие... 

  Поезия » Любовна
581 0 2

Ела, любов хвани ме за ръката

да усетя топлината...докато сърцето бие...

Ела, любов прегърни ме да усетя нежността...докато все още ни има на земята...

Ела, любов целуни ме...да усетя страстта и надеждата...докато все още кръвта тече във вените ни и сърцето бие във гърдите...

Ела, не се страхувай...Ела при мен, любов, докато все още младостта ни държи под крилото си...

Докато сърцето бие...

© Мария Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??