1.07.2007 г., 22:17 ч.

докога 

  Поезия
727 0 5


пред мен си

очи в очи

гледам те

но минута не издържам

погледът ти ме боли

пълни очите ми със сълзи

за гърлото ме хваща

твоето мълчание

докога ще е така

кажи

пак мълчиш

разбери

болиш

болиш


зная

не мога нищичко да сторя

фотографиите

не говорят


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??