Докосни ме,
още съм твоя,
докосни ме,
още съм звън.
Докосни ме,
потънал в омая,
докосни ме,
студено е вътре,
не вън.
Докосни ме,
още съм твоя,
погали ме с дъх
преди да заспя,
попей ми нежно,
косите помилвай,
да забравя,
че всичко е сън.
Докосни ме,
все още догарям,
погали ме с топли очи,
дай ми знак,
че още си с мене,
да следвам свойте мечти!
© Гъсеница Всички права запазени