Поздрав за участниците на срещата
в град Габрово 22/23 юни 2019 г.
Любовта е между нас:
изстрадана,жадувана надежда,
която търси тръпен час:
и винаги да ни повежда.
Любовта е между нас,
когато нещо ни разделя...
Тогава в непонятен час
копнежите ни определят,
че има път и власт
отново пак да се намерим!
Любовта е между нас.
Душите ни са нейни двери.
© Стойчо Станев Всички права запазени