(до любовния елексир)
Тясна е тази хралупа
за куче
бясно виещо
срещу
осмукан вятър.
Пролука е към безвремието
същата коруба,
която осуква душите ни
превзети
и
забременяли в безумието
и
опиянени от елексира
на Доницети.
Ще се случим.
(в един и същ паралелен свят)
© Ангел Всички права запазени