5.08.2010 г., 13:33 ч.

Докторът на любовта (на един мой приятел) 

  Поезия
529 0 3

А той е по-добър от доктор Хаус,

      а даже вече и не спи.

        И в миг решава всеки казус,

            пореден влюбен днеска ще спаси!

И знае той - една жена

       е тайнствена като нощта.

             От там пропява славей,

                  просъсква тихичко змия.

Жената - казва - себе си не знае!

         Какво остава мъж да я прозре?!

              Душите той на всичките гадае,

                    сълзите на кървящото сърце ще спре!

© Явление Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??