29.10.2011 г., 21:52 ч.

Допир 

  Поезия » Любовна
468 0 0

Ние с теб се докоснахме и привлякохме,

усетих спокойствие в твоите обятия,

ти възбуди моите сексуални възприятия,

допир, дъх, приближаване,

във въздуха витае силно физическо опияняване,

изживяхме бурната първичност на лудостта,

да живее младостта!

 

P.S. Искам да имаме още общи мигове заедно!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??