3.12.2021 г., 11:33 ч.

Дорѝ 

  Поезия
327 1 0

парѝте правят
мозъка свой роб и го
ограничават

 

да твори и го дори
от БОГ отдалечават

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??