Приятелю, погледни ме,
за теб живея, разбери ме.
Всичко с теб си споделяме,
кажи ми, не се ли обичаме.
Дори да ям хляб и сол,
дори да тръгна бос и гол.
За теб, приятелю, ще платя
и най-високата цена.
Дори да ям хляб и сол,
дори да бъда бос и гол.
Ще ти доказвам всеки ден,
че си ми скъп, май френд.
© Emil Angelov Всички права запазени