Дори и след смъртта
Бавно отронвам сълза след сълза,
а след теб остана само горчива следа.
Не мога да забравя миналите дни.
Как да забравя изгубените мечти?
Винаги ще помня нежните ти целувки
и дългите, страстни милувки.
Знай, за теб ще плача,
дори след като се спусне здрача.
Дори и да отида долу под пръстта,
ще те помня... дори и след смъртта!
© Стефка Георгиева Всички права запазени