Сърцето не избира по критерий,
а по негово си правило - неписано!
Не тези, влизащи със взлом,
а то допуснало ги там - улисано.
А тези, грабващи го с нещо...
ТЕ вътре в него се намират.
Възкачва ги на трон от чувства
и моли се... ДАНО НЕ АБДИКИРАТ!
© Миа Александрова Всички права запазени