1.02.2021 г., 8:35 ч.

Драги... 

  Поезия
125 0 0

от теб завѝси — 
сатана — да се поправиш —
помислѝ си

 

от теб завѝси —
драги — да се осъзнаеш
и покаеш —

 

на Бог гнева за
да избегнеш и си Му
сърце протегнеш

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??