Кажи ми, не премръзна ли от студ?
От тук дочувам тъжните ти вопли.
Светът е шантав, див и луд...
Дай поне със лудост да те стопля!
Нека във снега се потъркаляме!
Какво като е минусова зима,
после ще се приберем окаляни,
ще ти забъркам две яйца, ще пием вино...
От студ умираш в топлата си стая.
Не е това мечтаната почивка.
От мене имаш нужда, зная.
Да подивеем малко, пък ще видим...
Не чакай да се стопли времето.
Не е проблем температурата.
Студът е само във сърцето ти.
Ела със мен да ти покажа Юни.