ДРУГОТО АЗ
Животът ме научи на толкова неща...
Да бъда груба. Да съм неревнива.
Да не прощавам – даже да греша.
Да съм изискано цинична.
И не да пея – да ръмжа.
А мека съм и съм ревнива.
Прощавам – даже да греша.
И съм наивно романтична.
И чуруликам. Не ръмжа.
© Илзе Енчева Всички права запазени